Praidul din Tara Oasului

President Spa Bătarci dispune de trei bazine exterioare. Două sunt alimentate cu apă extrasă dintr-un puț cu o adâncime de 120 de metri și cu proprietăți curative certificate de un laborator autorizat. Un alt treilea bazin este umplut cu apă adusă din zona stațiunii Praid, județul Harghita, cu binecunoscutele efecte terapeutice.

De asemenea, mai există o salină extrem de spațioasă, care dispune și de un loc de joacă pentru copii, cu sare adusă tot de la Praid. Serviciile de recuperare sunt completate cu o saună salină și un ciubăr spațios, amplasat în exterior, pe terasa stabilimentului. Pe lângă spațiile de cazare ultramoderne, aici mai găsim și un restaurant cu o capacitate de o sută de locuri, respectiv un bar, perfecte pentru evenimente de familie sau workshop-uri.

Tot aici, cei care vizitează President Spa Bătarci pot să facă drumeții în pădure, iar gazdele le asigură contactul cu bucătăria tradițională și obiceiurile spectaculoase ale Țării Oașului.

”Avem trei bazine, două cu apă extrasă din zonă, cu puț forat la 120 de metri și cu analize de specialitate la un laborator autorizat din Reghin. Specialiștii de acolo au spus că apa extrasă de la noi este extrem de bună pentru tratamente. Iar un bazin va fi umplut cu apă sărată de la Praid. Avem, apoi, salina, tot cu sare de la Praid”, spune Vasile Popa.

About Author

Post a Comment